Even voorstellen...

Levensgenieter, duizendpoot, moeder met een sterke creatieve geest en een passie voor styling, fotografie en reizen.

 

"Ik verslind al decennia lang allerlei woontijdschriften en heb bijna vierkante ogen van de vele woonprogramma's op TV. Mijn handen jeuken als ik in huizen kom waar ze 'vergeten' zijn om sfeer en rust te brengen door een onjuiste indeling, verkeerde afstemming tussen meubels/accessoires en waar een goede balans ontbreekt tussen de diverse materialen en kleuren."

 

"Een paar jaar geleden hielp ik al eens een goede vriend door zijn huis, dat al maanden te koop stond verkoopklaar te maken. En met succes.....binnen een paar dagen verkocht! Mooi moment!"

 

 

Odiel Leeflang is eigenaar van 'HomeSkillz Vastgoedstyling & meer'. Ze is een gecertificeerd vastgoedstylist, opgeleid door House of KIKI (bekend van o.a. het programma 'Uitstel van executie') en lid van het Centraal Netwerk voor verkoopstylisten (www.cnvv.nl), erkend door de NVM. Verder heeft zij in 2017 de opleiding Interieurstyling met goed resultaat afgerond bij de Interieuracademie. De opleiding tot bevoegd woningfotograaf volgde zij bij Theo Koeten.